22.9.06

T : Teatre / teatres / teatralitat

Mirarem de parlar-ne sense fer comèdia ...

I començarem pel nostre començament, que es situa a Sant Sadurní d'Anoia allà per la meitat dels anys 60.

No puc evitar recordar sense emoció l'esforç i la dedicació que va invertir-hi en Joan Canadell per muntar un grupet de teatre que feia els assajos a la sala de música dels locals de la Parròquia de la vila.

Tot i que he oblidat com va ser que vaig anar a parar a formar part d'aquell grupet, recordo com si fos ara el color de la moqueta de la sala, la forma i la confortabilitat dels sillonets on sèiem, l'atmòsfera de fum de "Camels" sense filtre, "Rex", "Ducados" i algun "Lola". Recordo gairebé tots els membres del grup i moltes de les innumerables anècdotes que vam viure mentre aquella experiència va durar. Una experiència important a la meva vida.

Recordo que ... I parlarem d'aquells poemes en català i en castellà ( Salvat Papaseit, Arderiu, Lorca, Feleipe) que ens aprenime i recitàvem en cor, alguns dramtitzadament...

Després parlarem de les experiencies teatrals a Aix en provence i molt més enllà les improvitzacions a saint Nazaire ...

Començarem a anar acabant parlant de la nostra carrera de professor -actor i ho empalmarem amb Ionesco.

I parlarem de la nostra fixació per la nostra obra de teatre non-nata però sempre possible ...
"Nostra senyora dels ordinadors" versió teatre i adaptada a la realitat catalana o europea en l'època de les grans migracions dele segle XXI.

Tot un programa.
I si demano al Jaume Subirana una subvenció per escriure tot això?
Hi he de pensar seriosament.

No hay comentarios: