22.6.06

T'hauré de reciclar, blog meu... Ho sento.


Sí, esperant que petés lamevaweb ... va resultat que es va convertir en blocat i que ara funciona perfectament. Fins i tot , cal dir-ho to, em van fer cas i van eliminar la limitació del nombre de caràcters als comentaris, fet que era francament indignant i emprenyador. Vull dir que els de Blocat funcionen i van amb interfícies en català!

Així que ... sentint-ho molt, hauré de reciclarte en un blog educatiu o una cosa semblant. Estas avisat. Un dia d'aquest començaré a podar i a repintar. I no et reconeixeran. T'ho dic perquè després no ploris com un blog tristoi...
Sé que és dur, pero així és la vida: "Dura life, sed life " ;-)

Fins aviat
Sani
_________

15 de Setembre de 2006.

Ja està "Alea jacta est". Decisió presa... Ara caldrà implementar-la.
El Dipofilopersiflex passa a ser el Dicofilopersiflex Blog, la versió blog del Dicofilopersiflex, web que està actualment al servidor ifrance.com.





Hi transvasarem tota la informació gairebé "tal qual" està allà i així guanyarem agilitat en l'actualització-modificació de les entrades i multiplicarem per infinit la capacitat interactiva ...
Som ben conscients que la nostra escriptura és "intimista" i que difícilment sortirà dels límits dels "happy few" amables que ens segueixen de prop o de lluny.

__________

No hay comentarios: